Азиатски процедури

Азиатски процедури

ТРАДИЦИОНЕН БАЛИЙСКИ МАСАЖ – Изпълнява се със специално индонезийско масло, примесено с есенции от грозде, роза, жасмин, иланг-иланг. Препоръчва се за снемане на стреса, за релаксиране на мускулатурата и за повдигане на духа.

ЕКЗОТИЧЕН БАЛИЙСКИ МАСАЖ В ТУРСКАТА БАНЯ С ПЯНА

ТРАДИЦИОНЕН ТАЙЛАНДСКИ МАСАЖ – Представя тайландската масажна култура с повече от 3000 годишна традиция. Представлява точков масаж, примесен с мануална терапия, който се изпълнява на земята върху специален дюшек без масло, като клиентът е облечен със специална пижама.

ШИАЦУ ТЕРАПИЯ – ШИ – пръст, АЦУ – натиск. Шиацу е една от най-древните японски точкови терапии, влияеща успокояващо върху централната и периферна нервна система.

АЗИАТСКИ DEEP TISHU МАСАЖ – Спортен азиатски масаж.

ХИЛОТ МАСАЖ – Силов азиатски масаж с ръце и ходене по гърба с крака.

ЖИМБАРАН МАСАЖ – Изпълнява се от две момичета от о. Бали, работещи в синхрон. Този масаж включва 6 различни масажни стила – Шиацу, Тайландски, Хавайски, Ломи-ломи, Шведски и Балийски, менящи се на всеки 10 мин.

ТРАДИЦИОНЕН БАЛИЙСКИ ЛУЛУР – Балийският лулур се базира на стар ритуал, произхождащ от о. Ява. Започва с традиционен балийски масаж, следван от пилинг с Лулур / ситно смляна индонезийска билка /, който премахва мъртвите клетки, успокоява и омекотява кожата. След това лулурът се почиства с помощта на кисело мляко с леки масажни движения. Следва индийски точков масаж на главата и точков масаж на ходилата. Процедурата завършва с лек масаж на лицето и поднасяне на балийска билкова напитка, която подобрява кръвообращението.

ХАВАЙСКА ТЕРАПИЯ С ВУЛКАНИЧНИ КАМЪНИ

БАЛИЙСКА РЕФЛЕКСОТЕРАПИЯ – Започва като екзотичен ритуал с измиване на краката във вана с цветя и арома масла и масаж на гръб от две терапевтки едновременно. Продължава със синхронен точков масаж по рефлексните YING точки на ходилата и дланите. Подобрява се кръвообращението, премахва се напрежението и се осигурява енергиен баланс на организма.

МАСАЖ ЛОМИ-ЛОМИ – Изпълнява се от една или две терапевтки, които работят с палците, с кокалчетата на пръстите, с ръце от китката до лакътя и с лакти, рисувайки ритмични „танцувални“ движения по цялото тяло. Масажът подобрява кръвообращението, увеличава потока на полезни вещества, подхранвищи мускулите, стимулира лимфната система да отделя вредните вещества и освобождава душата от безпокойства, страх, притеснение и други негативни чувства.

АЗИАТСКИ ЛИМФЕН ДРЕНАЖ ЗА БРЕМЕННИ

АЗИАТСКИ РИТУАЛ ЗА БРЕМЕННИ – Този ритуал започва с лимфен дренаж срещу отток на краката. Продължава с азиатски релаксиращ масаж в странично легнало изходно положение. Завършва с индийски точков масаж на лицето и главата.

СНЕХАНА / топъл билков масаж / – Започва с масаж на цялото тяло с масло. След това се приготвят малки торбички с билки, масла и фино смлени натурални компоненти. След като се затоплят те се втриват с леки масажни движения по цялото тяло и лицето. Този масаж цели стимулиране на нервната система и мускулите и премахване на болката от претоварените места.

ШИРОДАРА – „масаж на третото око“ – Счита се за една от най-популярните Аюрведически процедури. Започва с известния Индийски точков масаж на главата и лицето – Широбианга. След това равномерна струя с лечебно масло , насочено към челото, ще освободи умственото напрежение и ще осигури спокойствие на духа. Равномерният ритъм на струята има възстановителен ефект върху сетивата.

„ИНТЕРНАЦИОНАЛНА АЗИЯ „- Синхронен масаж , изпълнен от три терапевтки от три различни националности. Започва с ритуално измиване на тялото в топла билкова вана и преминава в синхронен масаж на 6 ръце. / В този ритуал можете да се насладите на 12 различни азиатски масажни техники, изпълнени последователно. /

AdministratorАзиатски процедури